Oscar vörös szőnyege
2017. március 04. írta: Stílusficam

Oscar vörös szőnyege

Most hogy már kissé lecsengett az OSCAR a filmek, bakik, kedves vagy épp nem oly kedves gesztusok oldalról, és mindenki kinyilatkoztatott mindent, amit ki szeretett volna, közkívánatra nézzünk egy kis OSCAR mustrát Stílustréner szempontok szerint :)

Előre jelzem, hogy eszméletlenül szép ruhakölteményeket láttunk az Oscar gálán, sok esetben viszont valamilyen szempontból nem illettek az adott ruhák viselőjükhöz, és talán ezekből lehet a legtöbbet tanulni.

Így most nézzünk jó és rossz példákat egyaránt!

Mivel mindenre nem tudnék kitérni részleteiben - és valószínűleg meg is őszülnénk, ha ezt megtenném - így minden szettnél kizárólag két dologra figyeltem:

  1. arra, hogy a ruha színei mennyire vannak összhangban a viselőjével (mennyire illik a bőrtónushoz, szemszínhez, hajszínhez),
  2. és hogy a testalkathoz valóban megfelelő szabásvonalat választott-e...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://stilusficam.blog.hu/api/trackback/id/tr6912310783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása