Ez most nem a stílusról szól..
2016. szeptember 28. írta: Stílusficam

Ez most nem a stílusról szól..

A stílustanácsadás során a vendég szinte végig a tükör előtt áll/ül, hisz az egész sztori róla szól.. sőt a testalkat elemzésnél van egy olyan rész, amikor a fehérneműn kívül csak egy vékony rugalmas anyag van a nőkön, amire azért van szükség, hogy teljesen lássuk az alkatukat, az egész csontozatot, minden domborulatot.. 

Az emberek ritkán töltenek el egy tükör előtt akár csak 5 percet, nem hogy másfél-két órát a saját arcukat/testüket vizsgálva. És ez baj! Hiszen nem is mernek szembenézni önmagukkal, nem is ismerik igazán a saját testüket, csak elégedetlenek, úgy, hogy nem is tudják kik is valójában, milyen értékeik vannak igazán (és én itt most külső értékekről beszélek, de persze a belső értékek bizonyára még fontosabbak, ez viszont már megérne egy külön postot.. sőt inkább könyvet)

Sajnos - függetlenül attól, hogy egy telt idomokkal rendelkező, szexi nő, vagy egy 90-60-90-es méretekkel rendelkező modell alkatú lányról van szó - szinte kivétel nélkül mindenki úgy jön el hozzám, hogy amikor beáll a tükör elé, akkor szörnyülködve nézi meg önmagát, és persze mondd egy-két utálkozó szót/mondatot is hozzá.

tokeletes_testek.jpg

Én mindenkinek azt szeretném megmutatni, hogy mi az, ami szép bennük, és ezt hogyan tudják hangsúlyozni a megjelenésükkel, és megfelelő színekkel, ruhákkal, és igenis elérni azt, hogy reálisan lássák magukat a tükörben. Találják meg a szépet, és ne mindig azt figyeljék, hogy mi az ami nem stimmel... (szerintük..)

Mert igenis mindenki szép, és mindenki lehet csinos, szexi és stílusos!

 

Gondolom ez a cikk nem kerül ki index főoldalra, hisz ezen nem lehet csámcsogni napokig, de a lényeg, hogy minden nő egy tökéletes testbe bújt bombanő - és persze minden férfi egy született Adonis... :)

Éljetek úgy, hogy ezt észreveszitek a tükörben...

 

Ha pedig segítségre van szükségetek ennek felfedezésében, a Stílusficam facebook-oldalán megtaláltok.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://stilusficam.blog.hu/api/trackback/id/tr3911745599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása